Bemutatkozás

Könyvelő irodánk Gödöllőn működik. Bt-k, Kft-k, Rt-k részére könyvviteli (könyvelés, bérszámfejtés, mérlegkészítés stb.), adótanácsadás és üzletviteli tanácsadás, valamint teljes körű adminisztratív szolgáltatásokat végzünk.

Precíz, megbízható szakmai munkával, naprakész ismeretekkel, rugalmas kommunikációval (e-mail, telefon, skype, személyes tárgyalás) igyekszünk ügyfeleinket kiszolgálni.

Munkánk során igyekszünk lépést tartani a kor követelményeivel. Ennek egyik eszközeként irodánkban a Billcity dokumentumkezelő rendszer került bevezetésre. Ügyfeleink bejövő számlái első lépésként e rendszeren keresztül kerülnek feldolgozásra. A rendszer használata lehetőséget biztosít a számlák könnyebb visszakeresésére, archiválásra, az adatok még pontosabb feldolgozására. Megállapodás esetén a rendszer használatához ügyfeleink részére is hozzáférést tudunk biztosítani. Így lehetőség nyílik arra, hogy munkájuk során a számlákat könnyebben visszakeressék, a rendszerbe .pdf formátumban feltöltsék és így elektornikus úton juttassák el hozzánk.

Fontosnak tartjuk, hogy a hozzánk bizalommal forduló vállalkozások vezetőit az őket érintő jogszabályi változásokról is tájékoztassuk közérthető formában.

Irodánk mottója: ”Az ügyfél nem egy a sok közül”. Célunk, hogy együttműködésünk eredményeként ügyfeleink érezzék: könyvelésük jó kezekben van.

Munkánkat magas szintű szakmai tapasztalattal, ügyfélközpontú gondolkodással rendelkező könyvvizsgálók, jogi szakemberek is segítik.

 

 

Elérhetőségek

PONDERA TeAm Kft.

2100 Gödöllő,
Erzsébet kir. körút 5. II. e. 8.
Telefon:
+36-28/419-217
Fax:
Mobil:
+36-30/553-0581
E-mail:
pondera@pondera.hu
PONDERA TeAm Kft. - Magyar