Bemutatkozás

Könyvelő irodánk Gödöllőn működik. Bt-k, Kft-k, Rt-k részére könyvviteli (könyvelés, bérszámfejtés, mérlegkészítés stb.), adótanácsadás és üzletviteli tanácsadás, valamint teljes körű adminisztratív szolgáltatásokat végzünk.

Precíz, megbízható szakmai munkával, naprakész ismeretekkel, rugalmas kommunikációval (e-mail, telefon, skype, személyes tárgyalás) igyekszünk ügyfeleinket kiszolgálni.

Munkánk során igyekszünk lépést tartani a kor követelményeivel. Ennek egyik eszközeként irodánkban a Billcity dokumentumkezelő rendszer került bevezetésre. Ügyfeleink bejövő számlái első lépésként e rendszeren keresztül kerülnek feldolgozásra. A rendszer használata lehetőséget biztosít a számlák könnyebb visszakeresésére, archiválásra, az adatok még pontosabb feldolgozására. Megállapodás esetén a rendszer használatához ügyfeleink részére is hozzáférést tudunk biztosítani. Így lehetőség nyílik arra, hogy munkájuk során a számlákat könnyebben visszakeressék, a rendszerbe .pdf formátumban feltöltsék és így elektornikus úton juttassák el hozzánk.

Fontosnak tartjuk, hogy a hozzánk bizalommal forduló vállalkozások vezetőit az őket érintő jogszabályi változásokról is tájékoztassuk közérthető formában.

Irodánk mottója: ”Az ügyfél nem egy a sok közül”. Célunk, hogy együttműködésünk eredményeként ügyfeleink érezzék: könyvelésük jó kezekben van.

Munkánkat magas szintű szakmai tapasztalattal, ügyfélközpontú gondolkodással rendelkező könyvvizsgálók, jogi szakemberek is segítik.

Vállaljuk angol anyanyelvű, vagy a kommunikációban angol nyelvet használó vállalkozások kiszolgálását is.

 Elérhetőségek

PONDERA TeAm Kft.

2100 Gödöllő,
Erzsébet kir. körút 5. II. e. 8.
Telefon:
+36-28/419-217
Fax: +36-28/999-647
Mobil:
+36-30/553-0581
E-mail:
pondera@pondera.hu
PONDERA TeAm Kft. - Magyar